Reiseblogg fra Travellerspoint

Drøs:

Eg vett kor det e blitt av Tarzan

sunny 28 °C

Har dokker sett någe te, hørt någe fra eller hørt någe om Tarzan i det siste? Ikkje det, nei..!
E kje så løye det. For Tarzan har flytta ud av jungelen. Nå bor an i en svere seilebåd rett bortfor oss i marinaen i Premià de Mar på Costa Brava.
Hu Jane bor der, hu òg.

large_L1110689.jpg

Han ser akkurat ud som før, bare någen år eldre. Og, det e kje alltid han går rondt i Tarzan-bokså. Her e det Tarzan i onnebokså for adle pengane. Eg har faktisk ennå te gode å se an i den tigerstribete Tarzan-bokså, men i den little onnebokså, den går an ofte i, og bare i den!
Kånemor hevde rektigtnok at det e badebokså han sprade rondt i, men den går kje eg med på. Ingen har ei badeboksa så ser ud sånn så denne. Han har sikkert våre kvide ein gang, men nå e an gråe, og har et ganske sterkt stenk av rosa, itte at hu Jane troligt ein gang va uheldige og vaskt an samen med ein av sine lyserøde...
Håret e sånn så det alltid har våre, langt, lyst og flagrande. Jo, någe tynnare enn me såg det på filmane og i bladene, men så e an jo blitt någen år eldre. Og han bruge aldri skjorta eller någe aent på overkroppen, enten han strege rundt i havnen, ska på stranden, eller inn i byen for å kjøba brød. Så han e brune og fine, og nyde å visa at han har musklene i behold, både her og der.
Eg prøvde å sei någe te an, her ein dag, og då svart an med någen løgne lyder så eg ikkje forsto någe av. Så eg va heilt sikker på at det va Tarzan. Men, eg tenkte, har du kje lert å snakka skikkeligt - ennå? E det bare; "Me Tarzan - you Jane", du kan sei på forståeligt engelskt. E det fortatt bare jungellyder du kan laga, tenke eg.
Men, så viste det seg at det va russisk!
Så her ligger der ein kjempenyhet:

Tarzan e opprinneligt russisk! Jane og! De e fra St. Petersburg!

Det har kje verden visst før.

Tarzan starte dagen med å komm ud på "pantalanen", så e flydebrygga på spansk, i onnebokså eller i korte boksa. Fysst står an bare der, for å forsikra seg om at me andre så holde te på denne "pantalanen" har sett an. Så strekke han armane rett ud te siå, og så bjynn an å snurra rundt sin egen akse.
Når an har holdt på med det ein stund, bjyn an med sittøpps og armhevingar, sånn at armmusklane, magemusklene og de andre musklene han har, så ikkje eg har, ikkje ska forfalla.
Så går an om bord i den svere seilebåden igjen, og ner onna dekk, der hu Jane får kjenna på musklene hans, og skrøyda av de. Så hende det at hu lage rastafletter av det tynna, lysa håret, eller binde det opp i ein hestehale, før de stikke inn te byn ein tur, for at an Tarzan ska få visa fram legemet sitt.
Tarzan går stort sett alltid barbeinet, akkurat så i jungelen.
Itte at han hadde våre ude aleina ein dag, iført korte boksa, steig an inn på badeplattformen på båden sin. Han har, sånn så de fleste av oss har gjort, bakt inn te bryggå. På badeplattformen tog an av seg den korta bokså og snudde seg rondt, sånn så at adle så va i nærheden fekk bivåna seansen. Han sto der, heilt Tarzan-i-jungelen-nagen. Så lot han det kalla vattenet renna øve håve, før han flytta vannstrålen lenger ner øve Tarzan-kroppen, og bjynde å vaska tissen!
Tarzan eller ikkje Tarzan!
Han må huska på at besetningen på Kos består av to sarte sjeler fra Våland, så ikkje e vande med at folk står i full offentlighed i ein bådhavn og vaske tissen!

Nei, nå må eg stikka. Eg ska fylla Kånemor på lianekurs hos Tarzan. Hu slenge seg fra mast te mast i adle bardunene.

AOAAAAAAAOAAAAOAOAAAAA...!

sveb

Skrevet av KosiEuropa 05:57 Arkivert i Spania

Send via e-postFacebookStumbleUpon

Innholdsfortegnelse

Vær den første som kommenterer.

Denne blogg innlegg er nå stengt for kommentar for de som ikke er medlem av Travellerspoint. Hvis du er medlem kan du logge inn for å reagere.

Logg inn