Reiseblogg fra Travellerspoint

DRØS:

Dårligt med tattosjapper

sunny -3 °C

Nå har eg våre på sjøen i to uger, og ennå har eg ikkje fått ein einaste tattovering. Eg har til og med komt meg te udlandet, uden å ha fått så møje så ei lidå havfrua på et strategisk sted! Eg har forresten ikkje sett møje te tattoveringssjappene langs kysten heller. Så eg tror det der med sjømenner og tattoveringar e oppskrytt.
Eg har kje sett møje te de mørke, skumle og brune barane heller, de så fysstereisguttar pg andre ramla innom då de drog te sjøss. Enten så har eigarane bjynt å lesa Bo Bedre, og malt pøbbane i pastellfarger, eller så har de gamle barane og pøbbene gått konk, siden der mesten ikkje e sjøfolk lenger.
Her på øyå Resø, sør for Strømstad i den svenske skjærgården, e der dårligt både med å skaffa seg ein tattovering og et besøg på ein skummel bar. Der e dårligt med den sorten jenter så de unge sjøfolkene og møtte før i tiå. Det nærmaste me komme det emnet her på Resø, e ei fiskeskøyta så hette "Eros II".
Me e åtta norske bådar så holde "Eros" og de andre tri fiskebådane med selskab. Syv av bådane ligge å vente på at vinden ska legga seg nordøve kysten, mens me to om bord på Kos vente at an ska legga seg sør for oss. Og an gjør nok det, ein dag.
Me legge oss, me og. Kver kveld, og då e der godt og varmt om bord. Det e der ikkje når me ska stå opp. Då henge istappene ner fra ei luga i taget, og når me sedde på varmen, dryppe det i håvet på oss mens me koge kaffi. Det e då me må minna kverandre på at er e ein gronn te at me vil te Middelhavet, og tilbringa neste vinter og vår der. Her e der minus tri om nåttå.
Men, det e klart at vinteren kan kje vara evigt, veit du. Ein morning, så kan det vera at der e øve ti grader inne i båden når me står opp. Då e det vår!
sveb

Skrevet av KosiEuropa 23:49 Arkivert i Sverige

Send via e-postFacebookStumbleUpon

Innholdsfortegnelse

Kommentarer

Kjekt å lese om deres reise !! God tur videre ! Tenker på dere... :) Patrice
PS: Tattovering , kan du få hvor som helst Sveinung !! :)

fra Patricedw

Denne blogg innlegg er nå stengt for kommentar for de som ikke er medlem av Travellerspoint. Hvis du er medlem kan du logge inn for å reagere.

Logg inn