Reiseblogg fra Travellerspoint

DRØS:

SYDEN! Der ska vera varmt i Syden!

rain 12 °C

SYDEN:
Sol, blåe himmel. Varmt.
SYDEN:
Paraplydrinkar på udekafeer.
SYDEN:
Me har lov te å klaga øve varmen. Me ska vera solbrende på skuldrene, ha ildrøe nase, me ska flassa av på ryggen.
SYDEN:
Me ska spisa dårlige mad på typiske turiststeder, der der e sånn "Billed-av-mad-meny" på fortauet, og me ska syns at det smage herligt.
SYDEN:
Korte boksa, t-skjorta når me går i gadene, men ellers bare ta oss ud med bare øvekropp, hvis me e så pass høge og mørke så skipperen på Kos e!
Ja, eg glømde det der med muskuløse i tillegg. Skipperen e kje akkurat det, men an e någe så hørres mesten likt ud: Muskelløse...
SYDEN:
Mennene ska se på lettkledde damer, så svinse forbi, enten i bikin på strendene eller i lauslige antrekk, med sjenerøse udringningar, rondt om i gadene. Damene ska kunna se på på de høge og mørke og muskuløse mennene, i tangabadebokser eller et aent antrekk så ikkje øvelade så møje te fantasien.
SYDEN:
SYDEN?
Ja, kor e den der SYDEN, så adle snakke så flott om, så ska vera så gjeve og flotte?
Ein ting vett eg. An må ligga ein plass sør for Skjeringå i Hillevåg. Og hvis eg nå sko ta litt kraftigt i, så må vel SYDEN vera sør for Lista og kanskje sør for molboane i Ebeltoft i Danmark òg?
Og tar eg ekstra kraftigt i, så ville eg vel sei at Middelhavet - det hørre vel med te det me definere så SYDEN. Gjør det ikkje det?
For eksempel Middelhavskysten av Frankrike må vel vera SYDEN vel..?
Men, eg e jo der. I Middelhavet. Kånemor òg! Men e me i SYDEN, sånn så SYDEN ska vera?
Ikkje ein plass.
Her e der kje ei einaste lettkledde dama. Damer i bikin e bare et fjernt minne, så skipperen må anstrenga seg for å hala fram gjøna alt rodet der i håve hans, og fram te an får det på netthinnå. Og, når det e komt så langt, virke det mesten så et rusk på aua.
Hallnakne menner i tangatruser eller i sexy sjårtsar e det og lenge siden Den Kombinered Indretning har lagt auene på. Hu såg langt flerne nakne menner i Tyskland i fjor sommar, enn hu kan drømma om nå, når me i SYDEN.
For, i Tyskland i fjor, på kanalane og elvene med då tog oss fram på, og havnene me la te i, va der ei løyen mode. Mange menner fekk det for seg at de va så stilge og deilige at de bada nakne, sprada rundt på båden nakne, eller tog seg ein tur på bryggå bare i onnebokså. Gamle menner og. Og Kånemor hu fekk med seg de fleste.
Eg såg kje ein einaste nagen mann, og liga holden va eg. Men, eg såg kje ei einaste nagen dama heller. Damene i Tyskland e anstendige mennesker, i modsetning te mennene.
Men, allså. SYDEN.
Me e jo i SYDEN, men der e kje någe av det me forbinde med SYDEN.
Jo, forresten. I SYDEN e der vel folk så brettseile eller brettror, eller ka det nå hette. Og det såg me i dag.

large_L1130144.jpg

Det va det fysste levande vesenet me såg då me gjekk inn på Canal Rhone de Sète fra Sète mod Aigues Mortes. Men i våddrakt.. I SYDEN?

Jo eg forstår an.
For, der e kaldt i SYDEN!

large_L1130145.jpg

Skikkeligt kaldt, e der i SYDEN!

large_L1130146.jpg

Bestefarsskjorta med lange armar innerst. Wyvern-jomper, Poseidon-flees-jakke og Tall Ships jakke ytterst. Sexy caps fra Bergens stolthet, "Statsraad Lehmkuhl", der e møje flott og sexy i Bergen, tovte sokkar på beinå, oppå ei puda og pledd på knenå, hansker, pluss at eg kledde på meg et tøft uttrykk i trynet, så det sko se ud så eg sto te rors på ei seilskuta i nordis-havet. Ligavel kulste eg - i
SYDEN!

12 grader og reggen!

I SYDEN!

Jaja.

sveb

Skrevet av KosiEuropa 10:17 Arkivert i Frankrike

Send via e-postFacebookStumbleUpon

Innholdsfortegnelse

Vær den første som kommenterer.

Denne blogg innlegg er nå stengt for kommentar for de som ikke er medlem av Travellerspoint. Hvis du er medlem kan du logge inn for å reagere.

Logg inn